Mesaje notate

Bine ai venit in colectia de mesaje Mesaje de LA MULTI ANI!! Mesaje de LA MULTI ANI! va ofera o varietate de mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


La multi ani cu sanatate

MESAJE DE LA MULTI ANI

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

sanatate fericire iubire

Mesaj Haios de la multi ani

MESAJE DE LA MULTI ANI

Lovi-te-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac cu bani si crapa-s-ar butoiu' cu sanatate deasupra ta. La multi ani!

de la multi ani haios

Sa traiesti viata din plin

MESAJE DE LA MULTI ANI

La multi ani! Sa ai parte de inca o primavara frumoasa si de inca multe altele si mai frumoase. Fie ca soarele sa-ti zambeasca de fiecare data si sa iti incalzeasca sufletul cu fericire si bucurie. Sa fii mereu vesela si iubareata si sa traiesti viata din plin.

mesaje de la multi ani fericire bucurie

La Multi Ani cu multa dragoste

MESAJE DE LA MULTI ANI

Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani cu multa dragoste.

dragoste mesaje aniversare

La multi ani iubirea mea !

MESAJE DE LA MULTI ANI

Te iubesc enorm si sper sa fi fericit cu mine si iti doresc tot binele din multe ...

iubire fericit

Ma bucur ca ai mai crescut

MESAJE DE LA MULTI ANI

Ma bucur ca ai mai crescut si iti urez un sincer "La Multi Ani"!

la multi ani

Scumpa mea finuta draga

MESAJE DE BOTEZ

Scumpa mea finuta draga, Sa n-o dai pe-o lume-ntreaga, Si sa iei bine in seama, Acum cand esti si tu mama, S-o cresti in mare credinta, Ca-i o gingasa fiinta, Sa-i dai dragostea ta toata, Sa n-o parasesti vreodata, Sa-i veghezi somnul cel dulce, Si ea bucurii ti-aduce.

finuta botez

Odata cu venirea primaverii

MESAJE DE 8 MARTIE

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

mesaj de 8 Martie primavara te iubesc

Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca

MESAJE DE LA MULTI ANI

La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie. Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii.Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau.

la multi ani

Un cer albastru fara nori

MESAJE DE LA MULTI ANI

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

la multi ani flori


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau