Mesaje de Craciun

Mesaje de craciun, Mos Craciun, nasterea Domnului

craciun mos craciun


Cu colinde de Craciun

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

colinde craciun

Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta

Iisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn. Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.

craciun Lumina Sfanta

Anul ce vine sa-ti ninga cu fulgii trimisi de la mine!

Zapada ne face pe toti fericiti! Primeste ninsoarea in prag de Craciun, pe fulgi de zapada citeste ce-ti spun: un fulg sa-ti aduca doar zile senine. iar altul credinta in ziua de mine. un fulg pentru pace. un fulg-fericire. un fulg pentru vise si-alor implinire! Iti place ninsoarea? In anul ce vine sa-ti ninga cu fulgii trimisi de la mine!

fulg craciun

In ziua nasterii Domnului

In ziua nasterii Domnului, un Craciun Fericit, cu bucurie si pace in suflet, iar Noul An sa va deschida drumul spre fericire si impliniri! La Multi Ani!

ziua nasterii Craciun Fericit

Mesaje de Craciun pentru copii

Vreau sa va spun acum tuturor povestea plina de har a lui MOS CRACIUN, si cum a pornit si de anul acesta plin cu jucarii sa il asteptati ca va sosi pe la fiecare! LA MULTI ANI!

craciun copii

Adevaratul sens al Craciunului!

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!

craciun iarna

Craciun Fericit!

In fiecare an am invatat sa zambim. In fiecare an am invatat sa daruim. La vremea luminata a Nasterii Domnului nostru Isus Hristos, la rascrucea timpurilor va doresc sanatate, impliniri, bucurii, viata lunga in pace si intelepciune. Craciun Fericit!

craciun

De sarbatori

Un gind bun, o inima curata, un zimbet pe-a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet e ce va doresc de sarbatori si-n anul care vine. Norocul sa va urmeze, bunastare sa aveti, respect si intelegere sa primiti din partea celor dragi, sa fiti mereu iubit(a), pe altarul vietii zilnice mereu dorit(a), in sufletul iubitului(ei), printre prieteni dragi si sarbatori cu bine, cu drag de La Multi Ani!

la multi ani sarbatori

Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!

Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor

craciun fericit an nou

Scurta poezie de craciun

Sa ne-adune bun cu bun / Sfanta seara de Craciun / Ca-i mai Sfanta decat toate / La multi ani cu sanatate!

craciun poezie


Trimite felicitare de Craciun

Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau