Mesaje Ziua Indragostitilor

Colectie de mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de dragobete, mesaje de iubire, mesaje de Valentine's Day

ziua indragostitilor dragobete valentine day


De valentine's Day

De valentine's Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii... invata sa fii fericit, iubeste si sa fii iubit!

Valentines Day ziua indragostitilor sa fii iubit

Vreau sa fii Valentinul meu

Vreau ca tu sa fii Valentinul meu. Vreau sa fii alaturi de mine, sa imi luminezi viata, sa imi faci ochii sa straluceasca, sa imi faci buzele sa zambeasca!

Valentinul meu indragostiti vise

HAPPY VALENTINE DAY!

De Valentines Day, pune-ti o dorinta pentru VISE, ca acestea sa-ti lumineze cerul; a doua pentru FERICIRE, sa-ti faca inima sa tresara; si a treia pentru IUBIRE sa-ti invaluie intreaga zi. HAPPY VALENTINES DAY!

Valentine Day vise fericire

Iti multumesc ca existi

Happy Valentine's Day si... iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez... din nou... sa fiu fericita... Te iubesc!

Valentines Day te iubesc ziua indragostitilor

Tu esti soarele vietii mele

Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

SMS de Valentines Day Te iubesc

Sa-ti multumesc

As vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc...iti multumesc...si-ti spun din inima ca TE IUBESC

Sfantul Valentin multumesc TE IUBESC

De Dragobete

De Dragobete. Fiecare secunda fara tine e o eternitate... Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, ca o ora are 60 de minute, ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca fiecare secunda fara tine e o eternitate!

Dragobete Ziua Indragostilor

Te Iubesc!

Tu esti trecutul, prezentul si viitorul verbului a iubi. Indiferent ce s-ar întampla, Te Iubesc!

Te Iubesc prezentul viitorul

Dragoste fara final

You're my Valentine! Tu esti perechea mea! De Ziua Indragostitilor vreau sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit... pentru ca pur si simplu nu are final!

Valentine dragostea

Happy Valentine's Day!

De Valentine's Day dragostea nu are limite! Perechea ideala, Romeo si Julieta, Valentin si Valentina, se construieste încetul cu încetul, se sudeaza in timp, prin incredere si iubire, respect si comunicare. Happy Valentine's Day!

Valentin Valentina iubire


Trimite felicitare

Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau