Mesaje pentru prieteni

Colectie de mesaje pentru prieteni, mesaje despre prietenii, mesage pentru cei mai buni prieteni

prieteni prietenii prietenia prieten


Fereste-ma Doamne de prieteni

Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur.

prieteni dusmani

Prieteni pentru toata viata

Prietenia valoreaza mai multe decat toate maretiile lumii, o prietenie se consolideaza in timp si presupune respect, timp, dragoste si simtul umorului. Prefer sa am putini prieteni, dar macar sa fie adevarati, pentru toata viata!

prietenia prieteni viata

Un prieten adevarat

Nu cred ca voi putea vreodata sa definesc sentimentul ce ne leaga... ai fost intotdeauna langa mine, ca un prieten adevarat! Iti multumesc ca existi si ca iti pasa de fiinta mea...

mesaj pentru prieten prieten adevarat

Prietenia al 4 lea inger

Trei ingeri protejeaza viata ta: dragostea, fericirea si norocul. Dar daca tu ai avea nevoie de al-4-lea aminteste-ti de mine ca sunt prietenia.

dragostea fericirea norocul

Tu stii cine esti?

Cauta sa devii un om mai bun si asigura-te ca stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea persoana sa stie cine esti.

prieten om mai bun

Oameni de treaba sunt greu de gasit

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi

oameni viata dragostea

Te iubesc de la pamant la cer, de la cer la pamant si inca o data pe atat!

Esti un prieten de nadejde si cel care imi da echilibrul necesar parcurgerii unui drum al vietii cat mai drept. Te iubesc de la pamant la cer, de la cer la pamant si inca o data pe atat!

prietenia te iubesc

Iti multumesc ca-mi esti alaturi!

Toti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten. Iti multumesc ca-mi esti alaturi!

prieten suflet

Fii perseverent si cauta fericirea in fiecare zi!

Reaminteste-ti intodeauna ca o alta sansa poate sa apara, un alt prieten, o noua iubire, o forta reinnoita. Fii perseverent si cauta fericirea in fiecare zi!

fericirea dragoste

Ce este prietenia?

Prietenia este exprimarea sincera si fara rezerve a gandurilor si simtirilor tale in fata unei alte fapturi omenesti, sinceritate totala si dezinteresata in viata launtrica cea mai intima, ca o incercare de retraire in profunda simpatie a unei alte fiinte omenesti.

prietenia


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau