Mesaje de 1 Martie

Colectie de mesaje de 1 Martie, mesaje de martisor, mesaje de primavara

1 Martie martisor primavara


Martisor de sanatate

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.…

1 Martie martisor primavara

Dragostea si inima mea

De 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar..

1 martie dragostea inima mea

Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!

Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt! Doua cantece diferite, lovindu-se, amestecandu-se. Vreau sa iti spun cat de mult te iubesc si cat de frumoasa e primavara. Imi e dor de tine.

1 Martie primavara te iubesc

Primavara 1 Martie

Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite. In aceasta primavara o sa rog toate florile sa zambeasca pentru tine.

primavara flori 1 Martie

Ghiocel, drag ghiocel

Ghiocel, drag ghiocel, Mic, firav si subtirel, Scoate capul din zapada, Soarele ca sa te vada. Si ma iarta ca-ti ating Clopotelul de argint, Si ma iarta ca te rup Dragei mele sa te duc!

ghiocel zapada

E timpul sa traiesti!

Deschide fereastra sufletului si lasa-te purtat de magia primaverii... E timpul sa infloresti si tu, sa te bucuri de caldura soarelui si de mirosul ghioceilor... E timpul sa traiesti!

1 martie

Caldul meu martisor si un suav ghiocel

Cand lumina ne umple sufletul si verdele ierbii privirea, cand albastrul fara pata ne-nconjoara, ne-npresoara bucuria, amintirea primaverilor trecute si bucuria celor viitoare sa-ti inconjoare sufletul alaturi de caldul meu martisor si un suav ghiocel.

martisor 1 martie ghiocel

Incearca sa fii fericit impreuna cu mine si florile primaverii

Primavara semnifica un nou inceput, iar florile zambesc din nou razelor de soare. Asa ca, tu, iubite drag, incearca sa fii fericit impreuna cu mine si florile primaverii, in aceasta zi minunata. Te Iubesc!

1 martie fericit

Sa-ti aduc in suflet primavara

In aceasta zi speciala de martisor, permite-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa-ti aduc in suflet primavara. La multi ani

martisor 1 martie primavara

Iti doresc inca o primavara fericita alaturi de mine!

Fiecare primavara care a trecut peste noi a lasat in viata noastra un strop de viata, de vitalitate si de voie buna. Toate astea nu ar fi insemnat nimic daca nu ai fi fost alaturi de mine. Iti doresc inca o primavara fericita alaturi de mine!

primavara 1 martie


Trimite felicitare

Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau