Mesaje de Sfantul Dumitru

Pe 26 octombrie este cinstit Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir. Sfantul Dumitru este ocrotitorul pastorilor si stapanul celei de-a doua jumatati a anului, prima jumatate a anului fiind guvernata de Sfantul Gheorghe. "Du-te si pe Lie vei birui si pe Hristos vei marturisi!"

Sfantul Dumitru 26 octombrie Sf Dumitru Dimitrie


La multi ani, Dumitru!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Dumitru!

Dumitru Sfantul Dumitru

Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Sf. Dumitru

Sa ne traiesti si sa fii sanatos

Sa ne traiesti, sa ne fericesti cu bun simtul pe care il ai, sa fii sanatos si sa ai mereu pe sfantul Dumitru prin preajma ca sa-ti ocroteasca zilele.

Sfantul Dumitru

Ziua numelui sa iti aduca o raza de soare

Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani Dumitru!

Ziua numelui Dumitru

Fie ca Sfantul Dumitru sa te ocrotesca

Fie ca Sfantul Dumitru sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

Sfantul Dumitru

Sfantului Dumitru sa iti calauzeasca pasii, sa iti luminze viata

Ii cer Sfantului Dumitru cel al carei nume il porti, sa ramana cu ochii asupra ta, sa iti calauzeasca pasii, sa iti luminze viata si sa iti dea puterea sa pastrezi in suflet iubirea pe care mi-o porti cu aceeasi intensitate cu care si eu la randul meu ti-o port

Iubirea Sfantului Dumitru

Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere

Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi.

Sfantul Dumitru sanatate putere

Te iubesc din tot sufletul!

Fie ca Sfantul Dumitru sa ne tina mereu pe calea dragostei! Te iubesc din tot sufletul!

Sfantul Dumitru

Ma bucur ca Sfantul Dumitru mi te-a daruit

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Dumitru, al carui numei il porti, mi te-a daruit.

Sfantul Dumitru

La multi ani, Dumitra!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitra!

Dumitra La multi ani


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau

 


Mesaje si urari pentru cei cu numele de Dumitru, Mitica, Dimitri, Dimitre, Dumitra, Dumitrana, Dumitrita, Demetra Dumitrica, Dimitrie, Mitru, Mitrea, Mitu, Mitache, Dumitrica, Dumitrache.