Mesaje de Nunta

Colectie de mesaje si urari de nunta si casatorie Casa de piatra!

nunta casatorie


Va dorim o iubire si o viata de vis

Sa ai pe cineva alaturi pe care sa-l poti iubii si in care sa te poti increde la fel ca in tine insuti sunt cele mai pretioase cadouri pe care viata ti le poate oferii. Ne bucuram ca voi doi le-ati descoperit, va iubim mult si va dorim o iubire si o viata de vis.

viata nunta

Vechii greci

Vechii greci spuneau ca la inceput barbatul si femeia formau o singura sfera, dar zeii temandu-se ca o asemeanea perfectiune a formei ar putea sa le ai locul, au despicat toate sferele in doua si le-au aruncat pe Pamint. De atunci fiecare jumatate isi cauta cealalta jumatate. Voi v-ati gasit deja. Felicitari!

nunta

Numic nu e ca dragostea

Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai inaltator, nimic mai cuprinzator, nimic mai fericit, mai plin, mai bun ... in cer sau pe pamant.

nunta dragostea

Casa de Piatra!

Doi oameni, doi tovarasi de drum, nu doar primesc, ci dau de acum. Masura pentru asta nu exista. Natura intreaga s-a oprit si canta pentru fericirea voastra. Casa de Piatra!

casa de piatra nunta

Ca in cer, asa si pe pamant

Soarele aduce un nou inceput pe care luna il tine in intuneric. Ca in cer, asa si pe pamant, caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa decat doi oameni uniti prin dragoste.

dragoste nunta

Casa de piatra si bucurii enorme!

Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment

viata casa de piatra

Casa de Piatra si La Multi Ani!

Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati. Casa de Piatra si La Multi Ani!

mesaje de nunta casa de piatra

Iubiti-va frumos si veti fi fericiti!

Doua suflete sunt doua aripi si cand se gasesc, se potrivesc si se unesc inaltimile cerului si portile paradisului le sunt deschise. Iubiti-va frumos si veti fi fericiti!

nunta

Draga tanara pereche!

Draga tanara pereche! Fie ca petale de trandafiri sa va infrumuseteze calea vietii, fie ca dragostea sa fie singura incatusare! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti si aceasta zi irepetabila!

nunta

Prieteni adevarati ca sa va aduca echilibru si liniste

Dragii nostri! Va dorim multa dragoste si viata implinita, ispite nenumarate ca sa va mentina puternici! Prieteni adevarati ca sa va aduca echilibru si liniste, hotarare asa incat ziua urmatoare sa fie mai frumoasa ca cea de ieri! Fiti fericiti!

nunta


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau