Mesaje aleator

Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Bucuria vine din lucruri marunte

MESAJE DE CRACIUN

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea din suflet, ir caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit!

Craciun fericit

Sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

MESAJE DE 1 MARTIE

Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

1 martie primavara

La multi ani! Si la multi bani!

MESAJE DE ANUL NOU

Aho, Aho Copii si frati, Stai putin sa nu plecati Mai aveam ceva de spus Voi acasa nu va-ati dus? Si ca prostii m-ati crezut V-ati oprit cand eu v-am spus Hai plecati la cuibusoare Mai mancati niste sarmale Si la nani sa plecati Toti acuma s-ascultati La multi ani! Si la multi bani! Si mereu sa impartiti, Ca si voi o sa primiti! La anul si la multi ani!

la multi ani la multi bani

Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

MESAJE DE LA MULTI ANI

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

iubita fericita

Pijamaua mea!

MESAJE HAIOASE

Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi-e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc. . . pijamaua mea!

haioase

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume

MESAJE DE SFANTUL DUMITRU

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume. Fie ca Sfantul Dumitru pe care il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Sfantul Dumitru

Poezie pentru profesori

MESAJE PENTRU PROFESORI

El modeleaza rabdator / Mladite pentru viitor / Traind in toti, prin daruire / Discret patrunde-n amintire!

profesori

Esti cel care imi da echilibrul

MESAJE DE DOR

Esti cel care imi da echilibrul necesar parcurgerii unui drum cat mai drept al vietii! Te iubesc de la pamant pana la cer, de la cer la pamant si inca o data... te iubesc...

dor te iubesc

Pentru fetite

MESAJE DE BOTEZ

Pentru fetite: Ursitoarele sa-ti puna, Colo sus o vorba buna, Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa.

botez fetite

Dincolo de dragostea ta

MESAJE DE DRAGOSTE

Dincolo de tradare, de ura, de minciuna, de indoiala, de neincredere, de asteptare, de neimplinire, de sperante, de timp, de spatiu, dincolo de stele si de curgerea implacabila a timpului, de viata de dupa moarte, dincolo de dragostea ta pentru altul dragostea mea exista si striga in fiecare zi in mine! Te Iubesc!

te iubesc dragostea


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau