Mesaje aleator

Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Un an nou fericit si La multi ani!

MESAJE DE CRACIUN

A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, in prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi.

an nou si craciun

Un mesaj natural

MESAJE DE LA MULTI ANI

Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si La multi ani!

mesaj de la multi ani mesaj dulce

Lumina artificiilor

MESAJE DE ANUL NOU

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!

anul nou

Felicitari si la multi ani!

MESAJE DE LA MULTI ANI

Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata.

felicitari dragoste

Cate zile voi trai cu tine in gand

MESAJE DE DOR

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde inn vant? Cate zile voi trai cu tine in gand?

dor

In ziua nasterii Domnului

MESAJE DE CRACIUN

In ziua nasterii Domnului, un Craciun Fericit, cu bucurie si pace in suflet, iar Noul An sa va deschida drumul spre fericire si impliniri! La Multi Ani!

ziua nasterii Craciun Fericit

La multi ani, iubitule/iubito!

MESAJE DE SFANTUL DUMITRU

Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

dumitru dumitra

Tu esti soarele vietii mele

MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR

Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

SMS de Valentines Day Te iubesc

La multi ani cu fericire

MESAJE DE LA MULTI ANI

La multi ani cu fericire, sa pui mana pe iubire si cu curul pe bani, sanatate La multi ani!!

la multi ani fericire mesaje de la multi ani

A venit Craciunul

MESAJE DE CRACIUN

Magia fulgilor, feeria ingerilor, bucuria colindatorilor, spiritul de sarbatoare ce pluteste in aer inlantuindu-se intr-o hora cu stelutele ce se desprind de pe cer si cu pruncii raiului vestesc un singur lucru:a venit Craciunul

craciun fericit


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau