Mesaje noi

Am ales aici pentru dumneavoastra cele mai noi mesaje din toate categoriile. Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie

MESAJE DE NUNTA

Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

nunta casa de piatra

Casa de Piatra si La Multi Ani!

MESAJE DE NUNTA

Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati. Casa de Piatra si La Multi Ani!

mesaje de nunta casa de piatra

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria

MESAJE DE SFANTA MARIA

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!

Fecioara Maria Maria

Draga tanara pereche!

MESAJE DE NUNTA

Draga tanara pereche! Fie ca petale de trandafiri sa va infrumuseteze calea vietii, fie ca dragostea sa fie singura incatusare! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti si aceasta zi irepetabila!

nunta

Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

MESAJE DE NUNTA

Dragostea si viata sunt o poveste cu drumuri incalcite pentru ca dragostea e cea care daruieste viata! Dragostea nu numai ca e o clipa din vesnicie, ea nu are limite si e vesnica si cand drumurile se intersecteaza, doriti sa pastrati clipa pentru totdeauna! Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

nunta casa de piatra

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala

MESAJE DE SFANTA MARIA

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

Fecioara Maria Maria

Nunta fericita si casa de piatra!

MESAJE DE NUNTA

Nimeni nu va poate promite numai zile senine. Nimeni nu va poate promite ca nu veti plange niciodata sau ca nu veti cunoaste suferinta... dar putem sa va promitem ca daca va veti pastra dragostea puternica, daca veti fi intelepti si rabdatori, daca veti ramane impreuna la greu, atunci veti razbi orice... Nunta fericita si casa de piatra!

nunta casa de piatra

La multi ani, Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

Maria Sfanta Fecioara

Sa va imbatati cu vin si sa aveti parte de apus de soare!

MESAJE DE NUNTA

Fericirea are in tinerete parfumul rozelor imbobocite, la maturitate are aroma si gustul vinului rosu imbatator, la batranete farmecul apusului de soare. Va dorim ca impreuna sa simtiti parfumul rozelor, sa va imbatati cu vin si sa aveti parte de apus de soare!

casatoria nunta

Prieteni adevarati ca sa va aduca echilibru si liniste

MESAJE DE NUNTA

Dragii nostri! Va dorim multa dragoste si viata implinita, ispite nenumarate ca sa va mentina puternici! Prieteni adevarati ca sa va aduca echilibru si liniste, hotarare asa incat ziua urmatoare sa fie mai frumoasa ca cea de ieri! Fiti fericiti!

nunta


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau