Mesaje de 8 Martie

Colectie de mesaje de 8 Martie, ziua femei, ziua femeii, mesaje de primavara, mesaje de dragoste

8 Martie ziua femei ziua femeii primavara


Odata cu venirea primaverii

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

mesaj de 8 Martie primavara te iubesc

Primavara 8 Martie

Primavara anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni ...

8 Martie primavara mesaj de 8 martie

Daca-mi pierd

Daca-mi pierd buzele, te sarut cu ochii, Daca-mi pierd ochii, te sarut cu inima, Daca-mi pierd inima, o gasesc sigur la tine.

mesaje de ziua femeii 8 martie

In sufletul meu e intotdeauna primavara datorita tie

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu ... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine ... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta ... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu ... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

primavara ghiocel flori

8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate

Primavara ... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.

sanatate 8 Martie primavara

Te iubesc, mama

Scumpa mea, MAMA! Desi stiam ca primavara este un anotimp inchinat iubirii nu l-am sarbatorit niciodata ca atare. Dar primavara asta este atat de imbietoare, totul renaste si odata cu natura simt renascand si sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricand.

mama te iubesc 8 martie

Trandafir rosu deschis Te iubeste cine a scris

Trandafir rosu deschis Te iubeste cine a scris, Te iubeste, te saruta, Niciodata nu te uita! La Multi Ani!

8 Martie

La multi ani de 8 Martie!

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

8 Martie

Cei mai frumosi ghiocei pentru mama

O sa-i cos maicutei mele pe camasa doua stele si-o sa strang de ziua ei cei mai frumosi ghiocei.

mama ghiocei

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara si in privirea lui va aduce mult noroc si fericire! Pentru doamna profesoara!

8 Martie doamna profesoara


Trimite felicitare

Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau