Mesaje de Anul Nou

Mesaje de Anul Nou, mesaje de revelion, revelion 2013

revelion an nou


12-53-365-8760-525600-31536000

Sa ai un an nou fericit, 12 luni de bucurie, 53 de saptamani de fericire, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de sanatate, 525600 de minute de putere de munca si 31536000 de secunde alaturi de persoana iubita, La multi ani!

La multi ani! sanatate dragoste

An nou fericit

Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La Multi Ani!

anul nou

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si La multi Ani!

Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta.

an nou fericit dragostea lumina

Sa avem un an nou asa cum ni-l dorim!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un an nou asa cum ni-l dorim!

an nou

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

sarbatori an nou

Va dorim sa va bucurati de fiecare zi, de fiecare ceas

In aceste cateva zile cand pasim din anul ce a trecut in cel ce vine, va dorim ceea ce majoritatea dintre noi nu au.

va dorim

Anul nou si La Multi Ani

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.

anul nou

Sa descoperi minunea unei vieti implinite

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde ... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite ... LA MULTI ANI!

la multi ani minunea

Sarbatori fericite!

Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va dorim sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! Sarbatori fericite!

sarbatori an nou

La multi ani! Si la multi bani!

Aho, Aho Copii si frati, Stai putin sa nu plecati Mai aveam ceva de spus Voi acasa nu va-ati dus? Si ca prostii m-ati crezut V-ati oprit cand eu v-am spus Hai plecati la cuibusoare Mai mancati niste sarmale Si la nani sa plecati Toti acuma s-ascultati La multi ani! Si la multi bani! Si mereu sa impartiti, Ca si voi o sa primiti! La anul si la multi ani!

la multi ani la multi bani


Trimite felicitare

Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau