Mesaje de dragoste

Colectie de mesaje de dragoste, mesaje de iubire si fericire, mesaje pentru persoana iubita

mesaje de dragoste iubire fericire pasiune tandrete


Am vrut sa aflu ce-i iubirea

Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate... am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine...

iubire dragoste mesaje de dragoste

Stele pe cer

Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca deseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

te iubesc mesaje de dragoste iubire

Sa iubesti inseamna sa doresti

Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.

iubire dragoste bucurie

A iubi inseamna a darui mereu

A iubi inseamna a darui mereu, pana ce simti ca te stingi. Si totusi, daruind iubire, nu te mistui, ci… traiesti!

a iubi a trai dragoste

Daca as fi un nor, as sta tot timpul deasupra ta

Daca as fi un nor, as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pamant, eu as fi apa, daca ai fi rautatea, eu as fi puritatea.

mesaje de dragoste te iubesc iubire

Ce poate fi mai frumos decat iubirea

Ce poate fi mai frumos decat iubirea? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem, sa visam, sa supravietuim...

iubirea dragostea puterea

Dragostea e la fel ca o boala

Dragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza, si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste!

dragostea floare iubire

Dragostea e un munte, o taina

Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii....cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.

dragostea indragostiti sms

Tu esti steaua mea calauzitoare

Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista! Intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. Tu esti steaua mea calauzitoare care imi pazeste noptile.

te iubesc mesaje de dragoste

Viata este minunata

Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum, cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine ?

viata ura minunata


Trimite felicitare de dragoste

Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau