Mesaje de dor

Colectie de mesaje de dor, mi-e dor de tine, mesaje din inima

mesaje de dor dor de tine inima plange


Cand inchid ochii, te vad pe tine!

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se pot vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

mesaje de dor imi este dor de tine

Mi-e dor de tine

Am auzit pe cineva soptindu-ti numele, m-am intors sa vad cine este si atunci am realizat ca era inima mea ce imi spunea ca mi-e dor de tine.

inima mea mesaje de dor

Ar fi pustie lumea fara tine

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine, spune-mi, ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

lumea pustie mesaj de dor

Ma gandesc, te doresc, imi este dor de tine

Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, imi este dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate. Te iubesc!

te iubesc

Imi lipsesti atat de mult!

Nu ti-am trimis acest mesaj cu o ocazie speciala. Am vrut doar sa-ti fur o clipa din viata ta si sa te fac sa te gandesti la mine pret de-o secunda. Pentru ca eu ma gandesc la tine tot timpul. Imi lipsesti atat de mult!

dor

Dor de tine

Astazi mi-a fost dor de tine. Ieri mi-a fost dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie dor de tine mereu.

dor

Te ador, raza mea de soare

Daca intr-o zi Dumnezeu mi-ar cere sa aleg intre tine si viata mea eu as alege viata si stiu ca te-ai supara, dar fara sa stii ca de fapt tu esti viata mea. Te ador, raza mea de soare.

viata mea

Mi-e dor ingrozitor!

Mi-e dor de clipirea ochiilor tai, mi-e dor de mangaierea buzelor tale catifelate si suave ... ca si sarutul de care acum mie dor mie dor ingrozitor!

dor

Mergi alaturi de mine si fii prietenul meu

Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma. Nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot ghida. Mergi alaturi de mine si fii prietenul meu

prieten

Cat de dor imi este mie de tine

Daca vrei sa stii cat de mult mi-e dor de tine, incearca sa prinzi picaturile de ploaie. Cele pe care le prinzi reprezinta cat de dor iti este de mine iar cele pe care nu le-ai prins reprezinta cat de dor imi este mie de tine.

dor


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau