Mesaje de noapte buna

Colectie de mesaje de noapte buna, mesaje de somn usor si vise placute, mesaje de iubire.

mesaje de noapte buna mesaje de somn vise placute somn usor


De ce inchidem ochii

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

mesaje de noapte buna inchidem ochii somn usor

Noapte buna, iubirea mea!

A-ti spune ca te iubesc e prea putin… imi lipsesti intr-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea!

te iubesc noapte buna iubirea mea

Astept o raza de lumina

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

noapte buna dimineata te iubesc

Cauta-ma

Cauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii ... adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte Buna!

noapte buna

Mi-e dor de tine si noapte buna!

Nu te gandi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tau oriunde! Totusi daca ma vrei doar inchide ochii si asculta ce iti spun: mi-e dor de tine si noapte buna!

noapte buna

Ingerasul meu

As vrea sa fiu un inger ce se strecoara in visul tau dar si tu sa fi ingerasul meu. Te iubesc si te voi iubi mereu.

inger noapte buna

Un pupic

Cu genele negrite de somnic iti trimit un dulce pupic si un mesaj sa iti amintesti sa fii fericita sa zambesti scuze de deranjul mic vinovatui un pupic. Noapte buna!

pupic noapte buna

Meteorologul de serviciu

Prognoza meteo de seara: Meteorologul de serviciu va recomanda pentru maine sa nu va faceti planuri. Se anunta ploi de saruturi si mangaieri vijelioase care vor face iesirile din casa aproape imposibile. Noapte buna!

noapte buna

Dorul meu

In noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine, noapte buna!

noaptea noapte buna

Somn usor iubire dulce!

La geam te-admira miliardele de stele iar undeva departe cineva le priveste gelos si iti promite ca te adora mult mai mult ca ele. Somn usor iubire dulce!

iubire dulce somn usor


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau