Mesaje noi

Am ales aici pentru dumneavoastra cele mai noi mesaje din toate categoriile. Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


De Sf. Maria

MESAJE DE SFANTA MARIA

De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci. La multi ani!

Maria

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele Maria

MESAJE DE SFANTA MARIA

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani de Sfanta Maria!

Sfanta Maria Maria

De Sfanta Maria, zi sfanta

MESAJE DE SFANTA MARIA

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

Sfanta Maria Maria

Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

MESAJE DE SFANTA MARIA

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Fecioara Maria

Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui.

MESAJE DE SFANTA MARIA

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Sfanta Maria Maria

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala

MESAJE DE SFANTA MARIA

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Sfanta Maria Maria

Felicitari dragul meu Marian cu ocazia aceastei zile.

MESAJE DE SFANTA MARIA

Felicitari dragul meu Marian cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Maria Marian

Fetita mea draga

MESAJE DE 1 IUNIE

Este ziua ta. Eu ti-am dat viata, tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi fetita mea draga. La Multi Ani!

fetita 1 iunie

Copilarie fericita

MESAJE DE 1 IUNIE

Pastreaza pentru totdeuna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilarie fericita.

copilarie copil


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau