Mesaje notate

Bine ai venit in colectia de mesaje Mesaje de LA MULTI ANI!! Mesaje de LA MULTI ANI! va ofera o varietate de mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Un zambet la fiecare lacrima

MESAJE DE LA MULTI ANI

La Multi Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

sanatate impliniri iubire

Cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate

MESAJE DE LA MULTI ANI

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi "La multi ani!", cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

sanatate viata la multi ani

Dragoste, Iubire si Sex

LEGILE LUI MURPHY

Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.

dragoste femeie barbat

Bucurie si sarbatoare

MESAJE DE LA MULTI ANI

Sa primesti flori de ziua ta... Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare... La multi ani!

ziua ta la multi ani

Te Iubesc

MESAJE HAIOASE

Din Oceanul Pacific A iesit un peste mic Si pe coada lui scria, TE IUBESC pe dumneata!

haioase te iubesc

Ar fi pustie lumea fara tine

MESAJE DE DOR

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine, spune-mi, ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

lumea pustie mesaj de dor

HAPPY VALENTINE DAY!

MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR

De Valentines Day, pune-ti o dorinta pentru VISE, ca acestea sa-ti lumineze cerul; a doua pentru FERICIRE, sa-ti faca inima sa tresara; si a treia pentru IUBIRE sa-ti invaluie intreaga zi. HAPPY VALENTINES DAY!

Valentine Day vise fericire

Mesaj haios de Paste

MESAJE HAIOASE

Paste mielul linistit, leul sade injosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa va aduca euroi, bucurie, sanatate, mult noroc si spor la toate!

mesaj de Paste mesaj haios

Cu colinde de Craciun

MESAJE DE CRACIUN

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

colinde craciun

Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului

MESAJE DE PASTE

Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta! Paste Fericit!

incredere lumina iubire


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau