Mesaje notate

Bine ai venit in colectia de mesaje Mesaje de LA MULTI ANI!! Mesaje de LA MULTI ANI! va ofera o varietate de mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi

MESAJE DE LA MULTI ANI

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta.

fericita azi

Sa iubesti inseamna sa doresti

MESAJE DE DRAGOSTE

Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.

iubire dragoste bucurie

Nu am mai mancat de mult

MESAJE DE LA MULTI ANI

Cunosti pe cineva caruia trebuie sa ii trimit un mesaj de La multi ani, vreo aniversare? Daca stii de ceva petreceri, anunta-ma, caci nu am mai mancat prajituri de mult si imi scade glicemia!

la multi ani

Pe o petala de lalea, La multi ani!

MESAJE DE LA MULTI ANI

Pe o petala de lalea, La multi ani! Din partea mea. Si pe una de bujor, te iubesc mult puisor!

petala puisor

Vechii greci

MESAJE DE NUNTA

Vechii greci spuneau ca la inceput barbatul si femeia formau o singura sfera, dar zeii temandu-se ca o asemeanea perfectiune a formei ar putea sa le ai locul, au despicat toate sferele in doua si le-au aruncat pe Pamint. De atunci fiecare jumatate isi cauta cealalta jumatate. Voi v-ati gasit deja. Felicitari!

nunta

La multi ani 2013!

MESAJE DE ANUL NOU

Va doresc de 2013 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! La multi ani!

2013 la multi ani

Martisor de sanatate

MESAJE DE 1 MARTIE

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.…

1 Martie martisor primavara

Un sincer La multi ani!

MESAJE DE LA MULTI ANI

In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Un sincer La multi ani!

la multi ani

Poezie de Anul nou

MESAJE DE ANUL NOU

Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa.

belsug ani

Fii perseverent/a si vei reusi !

MESAJE DE INCURAJARE

Este absurd sa urasti toti trandafirii, doar pentru ca te-ai intepat intr-un spin, sa renunti la visurile tale doar pentru ca unul nu ti s-a implinit, sa iti condamni toti prietenii, doar pentru ca unul te-a tradat, sa nu crezi in dragoste doar pentru ca cineva nu te-a iubit, sa renunti la sansele tale de a fi fericit doar pentru ca nu ai reusit din prima incercare.

mesaje de incurajare vise dragoste


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau