Index A-Z - B

Lista cu toate mesajele de pe Mesaje de LA MULTI ANI! din toate categoriile. Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, mesaje amuzante, mesaje haioase.

Bani, bautura, femei

MESAJE DE LA MULTI ANI

In aceasta zi minunata, banii sa fie la ordinea zilei, bautura sa curga in rauri, lautarii sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatate si fericire, La multi ani si multa iubire!!

bani sanatate fericire

Barbatii sunt ca si calculatoarele

MESAJE HAIOASE

De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

barbatii calculatoare

Be my Valentine!

MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR

Nu refuza dragostea cand iti bate la usa, beneficiaza chiar si cand e la oferta. Be my Valentine!

dragostea Valentine

Bine ai venit, micuto

MESAJE DE BOTEZ

Bine ai venit, micuto. Asteptam cu nerabdare venirea ta pe lume, pentru ca esti implinirea cea mai dragalasa a unui vis devenit realitate. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

micuto botez

BMW La multi ani si sa fii sanatos

MESAJE DE LA MULTI ANI

Dimineata cand te trezesti, de BMW sa te lovesti, intr-o vila cu piscine, fericit tu sa traiesti, o nevasta top model sa-ti dea un baietel, si tot ce iti doresti tu sa indeplinesti, nimic nu ar fi frumos fara un La multi ani si sa fii sanatos!

mesaje de la multi ani BMW vila cu piscine

Buchet de trandafiri

MESAJE DE LA MULTI ANI

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei deja in buchet. La Multi Ani!

La Multi Ani! trandafir sanatate

Bucurati-va de 1 Martie

MESAJE DE 1 MARTIE

Bucurati-va de soare, bucurati-va de ghiocei, bucurati-va de frumoasele zile ale primaverii si primiti cu drag martisorul in sufletele voastre!

1 martie primavara

Bucurati-va de fiecare rasarit de soare

MESAJE DE CRACIUN

Bucurati-va de fiecare rasarit de soare, ca si cum ar fi o noua zi de Craciun. Lasati spiritul Craciunului sa va inunde cu fericire, iubire si tot ceea ce va doriti!

craciun fericire iubire

Bucuria copilului

MESAJE DE 1 IUNIE

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta!

copil bucurie joci

Bucuria vine din lucruri marunte

MESAJE DE CRACIUN

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea din suflet, ir caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit!

Craciun fericit