Index A-Z - V

Lista cu toate mesajele de pe Mesaje de LA MULTI ANI! din toate categoriile. Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, mesaje amuzante, mesaje haioase.

Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata

MESAJE DE BOTEZ

Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

botez sanatate

Va doresc o primavara de impliniri!

MESAJE DE 1 MARTIE

Lasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire! Va doresc o primavara de impliniri!

1 martie primavara

Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

MESAJE DE ANUL NOU

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul nou este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

sanatate bucurii

Va doresc tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!

MESAJE PENTRU PROFESORI

De-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele v-as dori "tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!" Va doresc multi multi ani fericiti!

profesori invatatori la muti ani

Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

MESAJE DE NUNTA

Dragostea si viata sunt o poveste cu drumuri incalcite pentru ca dragostea e cea care daruieste viata! Dragostea nu numai ca e o clipa din vesnicie, ea nu are limite si e vesnica si cand drumurile se intersecteaza, doriti sa pastrati clipa pentru totdeauna! Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

nunta casa de piatra

Va dorim o iubire si o viata de vis

MESAJE DE NUNTA

Sa ai pe cineva alaturi pe care sa-l poti iubii si in care sa te poti increde la fel ca in tine insuti sunt cele mai pretioase cadouri pe care viata ti le poate oferii. Ne bucuram ca voi doi le-ati descoperit, va iubim mult si va dorim o iubire si o viata de vis.

viata nunta

Va dorim pentru viitor cat mai putine greve

MESAJE PENTRU PROFESORI

Va dorim pentru viitor cat mai putine greve, sa predati in modul in care ... sa puteti fi mandrii de rezultatele dumneavoastra si ale noastre!

profesori invatatori

Va dorim sa va bucurati de fiecare zi, de fiecare ceas

MESAJE DE ANUL NOU

In aceste cateva zile cand pasim din anul ce a trecut in cel ce vine, va dorim ceea ce majoritatea dintre noi nu au.

va dorim

Va invit la botez

MESAJE DE BOTEZ

Pe mine m-a adus barza, pentru poze si pozne va invit la botez

botez

Va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire!

MESAJE DE ANUL NOU

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in noul an! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire!

an nou sanatate