Index A-Z - O

Lista cu toate mesajele de pe Mesaje de LA MULTI ANI! din toate categoriile. Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, mesaje amuzante, mesaje haioase.

O carte cu 365 de pagini goale

MESAJE DE LA MULTI ANI

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii... si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

la multi ani

O crenguta pentru incununarea vietii tale!

MESAJE DE ANUL NOU

In anul ce vine, sa ai un drum al tau, propriu, pe care sa mergi cu pasi linistiti, dar nu scartaiti, cu fruntea ridicata, cu umerii drepti, sa nu te lasi ispitit de carari ce te ratacesc, iar faptele savarsite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate sa-ti dea macar o crenguta pentru incununarea vietii tale!

anul nou

O lacrima

MESAJE DE DRAGOSTE

Daca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele, iar daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

lacrima dragoste

O noua pagina din povestea ta de viata

MESAJE DE SFANTUL DUMITRU

Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine. La multi ani!

viata poveste

O noua treapta pe care o urci

MESAJE DE ANUL NOU

Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci.

treapta noul an

O prietenie adevarata

MESAJE PENTRU PRIETENI

O prietenie adevarata este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic.

prietenie adevarata

O prietenie incepe cu un zambet

MESAJE PENTRU PRIETENI

O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut.

prieteni

O primavara cu multe bucurii

MESAJE DE 1 MARTIE

O primavara cu multe bucurii, zambete si impliniri sa avem cu totii!

1 martie primavara

O primavara frumoasa

MESAJE DE 1 MARTIE

Iata 1 Martie a sosit! Ghiocelul floare mandra, Vestitor de primavara, Sa va aduca numai bine, Dragoste si fericire! O primavara frumoasa!

1 martie primavara

O primavara frumoasa!

MESAJE DE 1 MARTIE

Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

martisor 1 martie