Mesaje bune

Am ales aici pentru dumneavoastra cele mai bune mesaje din toate categoriile. Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


La multi ani de ziua profesorului!

MESAJE PENTRU PROFESORI

Doamna profesoara sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani de ziua profesorului!

ziua profesorului profesoara

In aceeasta zi minunata

MESAJE DE LA MULTI ANI

In aceeasta zi minunata banii sa fie la ordinea zilei,bautura sa curga in rauri, lautari sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatatea si fericirea La Multi Ani si multa iubire!!

sanatatea fericirea banii

Sa traiesti, sa crezi, sa iubesti ...

MESAJE DE LA MULTI ANI

Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI....de parca acum ar fi sfarsitul! La multi ani!

mesaj frumos de la multi ani mesaje frumoase de la multi ani

Am o veste foarte proasta pentru tine

MESAJE HAIOASE

Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!

haioase funny Mos Craciun

Zambetul tau de copil

MESAJE DE LA MULTI ANI

Fie ca trecerea timpului sa nu stearga zambetul tau de copil, ci sa-ti dea puterea de a trece cu optimism peste incercarile vietii. Un sincer la multi ani!

la multi ani

Ziua cand zambetul invinge tristetea

MESAJE DE LA MULTI ANI

Azi e ziua cand zambetul invinge orice urma de tristete, cand sufletul este plin de fericire si aceasta e numai una in fiecare an. E ziua cand toti cei care te iubesc sunt aproape de tine urandu-ti LA MULTI ANI!

la multi ani te iubesc tristetea

Nu am bani ca sa te sun

MESAJE DE LA MULTI ANI

Nu am bani ca sa te sun, am doar centi de-ajuns sa-ti spun: tot ce-i bun sa-ti fie tie, La multi ani si fericire, sanatate, noroc, in bani sa ne ingropi!

fericire sanatate noroc

La multi ani, prietene

MESAJE DE LA MULTI ANI

La multi ani, prietene. Sper ca vei fi prietenul meu pentru totdeauna deoarece am nevoi de tine pentru totdeauna.

prietene la multi ani

La multi ani cu sanatate

MESAJE DE LA MULTI ANI

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

sanatate fericire iubire

Stele pe cer

MESAJE DE DRAGOSTE

Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca deseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

te iubesc mesaje de dragoste iubire


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau