Mesaje bune

Am ales aici pentru dumneavoastra cele mai bune mesaje din toate categoriile. Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine

MESAJE DE SFANTA MARIA

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani!

Fecioara Maria Maria

Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti

MESAJE DE SFANTA MARIA

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

Maria

Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata

MESAJE DE SFANTA MARIA

Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria.

Sfanta Maria Maria

Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui.

MESAJE DE SFANTA MARIA

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Sfanta Maria Maria

Un sincer "La multi ani!"

MESAJE DE ANUL NOU

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze.

noapte viata

"La multi ani! " draga mea!

MESAJE DE 8 MARTIE

In Martie, iti dorim sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul...

flori dragoste

Eu iti urez din partea mea: "Un an nou si fericit! "

MESAJE DE ANUL NOU

Cand clopotele vor suna , Vestind ca anul s-a sfarsit , Prin crengi de brad si fulgi de nea , Eu iti urez din partea mea: "Un an nou si fericit! "

clopote fulgi de nea


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau