Nimic nu ma face mai fericit decat ideea ca am o mama ca tine!

Este usor sa spunem cuvinte, dar este greu sa le alegem atunci cand este vorba de cea mai iubita persoana - MAMA! Nimic nu ma face mai fericit decat zambetul tau, sfatul primit de fiecare data cand ma lovesc de greutatile vietii, decat mama care ma mangaie si-mi sterge lacrimile de tristete, decat ochii in care pot vedea singura iubire neconditionata. Nimic nu ma face mai fericit decat ideea ca am o mama ca tine! Am un singur motiv sa-i multumesc vietii si acela esti TU! Nu exista cuvinte pentru a-ti explica cat de mult indemni pentru mine! Te iubesc!

MESAJE DE 8 MARTIE fericit iubitaTrimite felicitare

Adauga comentariu

 


Cele mai noi mesaje din categoria MESAJE DE 8 MARTIE

8 martie cat mai frumos doamna profesoara / invatatoare

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni...

invatatoare profesoara 8 martie

Primavara 8 Martie

Primavara anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni ...

8 Martie primavara mesaj de 8 martie

Odata cu venirea primaverii

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

mesaj de 8 Martie primavara te iubesc

La multi ani de 8 Martie!

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

8 Martie

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara si in privirea lui va aduce mult noroc si fericire! Pentru doamna profesoara!

8 Martie doamna profesoara


Felicitari personalizate


Adauga mesajul tau