Traieste anul ce vine!

Iarta. . . iubeste. . . zambeste. . . exprima-te. . . relaxeaza-te. . . ajuta un batran. . . accepta un compliment. . . asculta-ti prietenii. . . reia un proiect abandonat. . . fii intelegator cu tine si cu altii. . . uita-te la un album cu fotografii. . . picteaza un tablou. . . asculta tacerea. . . aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur. . . spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti. . . imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija. . . joaca-te cu un copil. . . citeste o carte buna. . . alege-ti o stea pe cer. . . fii copil inca o data. . . da-ti voie sa mai si gresesti. . . lasa-i pe alti sa te ajute. . . renunta la ce nu-ti place. . . indeplineste-ti promisiunile. . . inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala. . . priveste atent o floare. . . cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult. . . spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini. . . ajuta-i pe altii. . . respira profund. . . fa-ti un cadou. . . iubeste... LA MULTI ANI!

MESAJE DE ANUL NOU traieste iubesteTrimite felicitare

Adauga comentariu

 


Cele mai noi mesaje din categoria MESAJE DE ANUL NOU

Ginduri frumoase, calde urari de fericire, belsug si impliniri!

Dupa sfinta porunca a datinii strabune, primiti prinosul nostru de ginduri frumoase, calde urari de fericire, belsug si impliniri!

urari fericire anul nou

De Anul Nou pentru persoana iubita

Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea. . .

inima iubire

La multi ani 2013!

Va doresc de 2013 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! La multi ani!

2013 la multi ani

La multi ani parinti !

Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc, Sa v-arat cat va iubesc.

tata mama

Poezie de Anul nou

Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa.

belsug ani


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau