Mesaje votate

Cele mai votate jocuri Mesaje de LA MULTI ANI! din toate categoriile. Incearcale si spune-ne si noua parea ta despre ele acordandu-le cate si tu cate un vot. Nu uita sa revii pe Mesaje de LA MULTI ANI! pentru ca multe jocuri asteapta sa fie publicate in fiecare zi.


De Anul Nou pentru persoana iubita

MESAJE DE ANUL NOU

Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea. . .

inima iubire

De ziua numelui Nicolae

MESAJE DE MOS NICOLAE

De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubit...

nume Nicolae

Vechii greci

MESAJE DE NUNTA

Vechii greci spuneau ca la inceput barbatul si femeia formau o singura sfera, dar zeii temandu-se ca o asemeanea perfectiune a formei ar putea sa le ai locul, au despicat toate sferele in doua si le-au aruncat pe Pamint. De atunci fiecare jumatate isi cauta cealalta jumatate. Voi v-ati gasit deja. Felicitari!

nunta

La Multi Ani cu multa dragoste

MESAJE DE LA MULTI ANI

Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani cu multa dragoste.

dragoste mesaje aniversare

Florii alese si zile senine

MESAJE DE FLORII

Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.

mesaje de florii mesaj pentru florin florina

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara

MESAJE DE 8 MARTIE

Pe aripi de primavara, 8 Martie lin coboara si in privirea lui va aduce mult noroc si fericire! Pentru doamna profesoara!

8 Martie doamna profesoara

Micutului bebe

MESAJE DE BOTEZ

Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si nu numai.

sanatate botez

Oameni de treaba sunt greu de gasit

MESAJE PENTRU PRIETENI

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi

oameni viata dragostea

8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate

MESAJE DE 8 MARTIE

Primavara ... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.

sanatate 8 Martie primavara

Sa-ti multumesc

MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR

As vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc...iti multumesc...si-ti spun din inima ca TE IUBESC

Sfantul Valentin multumesc TE IUBESC


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau