Mesaje votate

Cele mai votate jocuri Mesaje de LA MULTI ANI! din toate categoriile. Incearcale si spune-ne si noua parea ta despre ele acordandu-le cate si tu cate un vot. Nu uita sa revii pe Mesaje de LA MULTI ANI! pentru ca multe jocuri asteapta sa fie publicate in fiecare zi.


Casa de piatra si bucurii enorme!

MESAJE DE NUNTA

Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment

viata casa de piatra

Va dorim o iubire si o viata de vis

MESAJE DE NUNTA

Sa ai pe cineva alaturi pe care sa-l poti iubii si in care sa te poti increde la fel ca in tine insuti sunt cele mai pretioase cadouri pe care viata ti le poate oferii. Ne bucuram ca voi doi le-ati descoperit, va iubim mult si va dorim o iubire si o viata de vis.

viata nunta

Am o veste foarte proasta pentru tine

MESAJE HAIOASE

Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!

haioase funny Mos Craciun

In aceeasta zi minunata

MESAJE DE LA MULTI ANI

In aceeasta zi minunata banii sa fie la ordinea zilei,bautura sa curga in rauri, lautari sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatatea si fericirea La Multi Ani si multa iubire!!

sanatatea fericirea banii

Acum 8 martie a venit...

MESAJE DE 8 MARTIE

Acum 8 martie a venit Si-n dar de ziua ta Iti ofer toata dragostea Din inima mea!

8 martie inima

Sa cresti mare si cuminte

MESAJE DE LA MULTI ANI

Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani!

la multi ani ganduri bune

De ce inchidem ochii

MESAJE DE NOAPTE BUNA

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

mesaje de noapte buna inchidem ochii somn usor

Bani, bautura, femei

MESAJE DE LA MULTI ANI

In aceasta zi minunata, banii sa fie la ordinea zilei, bautura sa curga in rauri, lautarii sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatate si fericire, La multi ani si multa iubire!!

bani sanatate fericire

Parfumul florilor de primavara

MESAJE DE 1 MARTIE

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavoastra.

primavara 1 martie

Scrisoare catre Mos Nicolae

MESAJE DE MOS NICOLAE

Draga Mosule, anul acesta nu vreau cadouri. Vreau sa aduci sanatate si fericire familiei si prietenilor mei. Te rog frumos. Semnat: Un copil cuminte.

Mos Nicolae


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau