Mesaje online

Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Ce e casatoria?

MESAJE DE NUNTA

Fiti doua maluri si construiti poduri intre ele. Fiti doua oceane legate de pamant solid. Fiti indragostiti si, precum strunele de chitara, fiti in stare sa cantati impreuna aceasi melodie. Casa de piatra!

casatoria nunta

Nunta fericita si casa de piatra!

MESAJE DE NUNTA

Nimeni nu va poate promite numai zile senine. Nimeni nu va poate promite ca nu veti plange niciodata sau ca nu veti cunoaste suferinta... dar putem sa va promitem ca daca va veti pastra dragostea puternica, daca veti fi intelepti si rabdatori, daca veti ramane impreuna la greu, atunci veti razbi orice... Nunta fericita si casa de piatra!

nunta casa de piatra

Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie

MESAJE DE NUNTA

Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

nunta casa de piatra

Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

MESAJE DE NUNTA

Dragostea si viata sunt o poveste cu drumuri incalcite pentru ca dragostea e cea care daruieste viata! Dragostea nu numai ca e o clipa din vesnicie, ea nu are limite si e vesnica si cand drumurile se intersecteaza, doriti sa pastrati clipa pentru totdeauna! Va dorim ca aceasta clipa sa va apartina! Casa de piatra!

nunta casa de piatra

Sa va imbatati cu vin si sa aveti parte de apus de soare!

MESAJE DE NUNTA

Fericirea are in tinerete parfumul rozelor imbobocite, la maturitate are aroma si gustul vinului rosu imbatator, la batranete farmecul apusului de soare. Va dorim ca impreuna sa simtiti parfumul rozelor, sa va imbatati cu vin si sa aveti parte de apus de soare!

casatoria nunta

Sa aveti parte de o casnicie tesuta cu fericire

MESAJE DE NUNTA

Sa aveti parte de o casnicie tesuta cu fericire, colorata de zambete si animata de rasete de copii! Casa de piatra!

casnicie nunta

M-ai invatat ce inseamna sa ti se poarte de grija

MESAJE PENTRU PRIETENI

M-ai invatat ce inseamna sa ti se poarte de grija. Acesta este un dar minunat.

prieteni


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau