Mesaje online

Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Primavara 8 Martie

MESAJE DE 8 MARTIE

Primavara anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni ...

8 Martie primavara mesaj de 8 martie

Un simplu La Multi Ani

MESAJE DE LA MULTI ANI

Un simplu La Multi Ani e tot ce iti doresc, in afara de sanatate, fericire si multi bani.

sanatate fericire bani

In aceeasta zi minunata

MESAJE DE LA MULTI ANI

In aceeasta zi minunata banii sa fie la ordinea zilei,bautura sa curga in rauri, lautari sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatatea si fericirea La Multi Ani si multa iubire!!

sanatatea fericirea banii

Martisor de sanatate

MESAJE DE 1 MARTIE

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.…

1 Martie martisor primavara

Dragostea si inima mea

MESAJE DE 1 MARTIE

De 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar..

1 martie dragostea inima mea

Iti doresc ca de ziua ta

MESAJE DE LA MULTI ANI

Iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

fericire iubire la multi ani

Tu esti steaua mea calauzitoare

MESAJE DE DRAGOSTE

Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista! Intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. Tu esti steaua mea calauzitoare care imi pazeste noptile.

te iubesc mesaje de dragoste

Viata este minunata

MESAJE DE DRAGOSTE

Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum, cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine ?

viata ura minunata

Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!

MESAJE DE 1 MARTIE

Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt! Doua cantece diferite, lovindu-se, amestecandu-se. Vreau sa iti spun cat de mult te iubesc si cat de frumoasa e primavara. Imi e dor de tine.

1 Martie primavara te iubesc

Primavara 1 Martie

MESAJE DE 1 MARTIE

Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite. In aceasta primavara o sa rog toate florile sa zambeasca pentru tine.

primavara flori 1 Martie


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau