Mesaje online

Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Sa-ti multumesc

MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR

As vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc...iti multumesc...si-ti spun din inima ca TE IUBESC

Sfantul Valentin multumesc TE IUBESC

Hristos a inviat!

MESAJE DE PASTE

Hristos a inviat! Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit… oua!

Hristos a inviat mesaje de paste bafta la ciocnit

Iepurasul mustacios

MESAJE DE PASTE

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Iepurasul Paste Fericit

In cer este Dumnezeu

MESAJE DE INCURAJARE

Cind iti este greu adu-ti aminte ca sus in cer este Dumnezeu care te iubeste si jos, pe pamint, sunt eu care ma gindesc la tine.

Dumnezeu incurajare

Astept o raza de lumina

MESAJE DE NOAPTE BUNA

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

noapte buna dimineata te iubesc

Un zambet sa-ti cada pe ploape

MESAJE DE LA MULTI ANI

Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape..un vis frumos ca al unei povesti.. asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!

iubirea fericirea zambet

La multi ani cu sanatate

MESAJE DE LA MULTI ANI

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

sanatate fericire iubire

Iti urez un an plin de S

MESAJE DE LA MULTI ANI

Iti urez un an plin de S: Sanatate, Sinceritate, Serenitate, Semplicitate… dupa cum vezi nu am scris sex… eu fac urari nu miracole… La Multi Ani!

sanatate sinceritate sex

Un zambet la fiecare lacrima

MESAJE DE LA MULTI ANI

La Multi Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

sanatate impliniri iubire

Odata cu venirea primaverii

MESAJE DE 8 MARTIE

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu... a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine... ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta... si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara... pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

mesaj de 8 Martie primavara te iubesc


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau