Mesaje online

Colectie de mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, mesaje noapte buna, iubire, poezii, scrisori de dragoste, versuri, citate de dragoste, mesaje amuzante, de dor, prietenie, despartire, iertare!


Inca un an

MESAJE DE LA MULTI ANI

Te bucuri de viata ca un adevarat golan si in ciuda previziunilor medical... uite ca ai mai trait un an... LA MULTI ANI!

viata la multi ani

Un mesaj natural

MESAJE DE LA MULTI ANI

Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si La multi ani!

mesaj de la multi ani mesaj dulce

Poezie de la multi ani

MESAJE DE LA MULTI ANI

Dac-as putea sa fiu o ceata Sa ma strecor in casa ta, Te-as mangaia usor pe fata Si-un la multi ani eu ti-as ura. Sper sa ai minte cat mai multa, Si sanatate si-mpliniri, Si viata lunga sa-ti ajunga Sa poti iubi,sa fi iubit LA MULTI ANI!!!

la multi ani poezie

Ziua cand zambetul invinge tristetea

MESAJE DE LA MULTI ANI

Azi e ziua cand zambetul invinge orice urma de tristete, cand sufletul este plin de fericire si aceasta e numai una in fiecare an. E ziua cand toti cei care te iubesc sunt aproape de tine urandu-ti LA MULTI ANI!

la multi ani te iubesc tristetea

Invierea Domnului

MESAJE DE PASTE

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.

Invierea Domnului mesaj de paste

Sfintele Sarbatori de Pasti

MESAJE DE PASTE

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi! Va dorim un Paste Fericit!

mesaje de Paste Fericit mesaj de Pasti

Un plic cu o mie de pupici

MESAJE DE PASTE

Anul acesta cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului iti doresc ca iepurasul sa nu uite adresa ta si sa vina la tine impovorat cu bunatati si mai ales sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sarbatori fericite!

mesaje de iepuras mesaj de sarbatori fericite

Invierii Celui fara de moarte

MESAJE DE PASTE

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

a iubi a ierta Paste fericit

Hristos sa va aduca lumina

MESAJE DE PASTE

Hristos sa va aduca lumina / E-n somn de salcii un vis de rastignire / E plans de miei si plaiuri cu verdeata / Hristos sa va aduca lumina / In noaptea renuntarii la moarte pentru viata / Hristos a inviat!

lumina Hristos a inviat

Liniste, pace si fericire

MESAJE DE PASTE

PASTE FERICIT ! Fie ca bucuria INVIERII DOMNULUI sa va aduca in suflet LINISTE si PACE si FERICIREA de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. HRISTOS A INVIAT !

liniste pace fericire


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau