Nu ma lasa sa astept prea mult, iubito!

Esti mereu prezenta in inima si in gandurile mele. Nu traiesc decat pentru clipa cand te voi intalni din nou. Nu ma lasa sa astept prea mult, iubito!

MESAJE DE DOR dorAdauga comentariu

 


Cele mai noi mesaje din categoria MESAJE DE DOR

Mi-e dor de tine

Am auzit pe cineva soptindu-ti numele, m-am intors sa vad cine este si atunci am realizat ca era inima mea ce imi spunea ca mi-e dor de tine.

inima mea mesaje de dor

Cand inchid ochii, te vad pe tine!

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se pot vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

mesaje de dor imi este dor de tine

Ar fi pustie lumea fara tine

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine, spune-mi, ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

lumea pustie mesaj de dor

Imi lipsesti atat de mult!

Nu ti-am trimis acest mesaj cu o ocazie speciala. Am vrut doar sa-ti fur o clipa din viata ta si sa te fac sa te gandesti la mine pret de-o secunda. Pentru ca eu ma gandesc la tine tot timpul. Imi lipsesti atat de mult!

dor

Ma gandesc, te doresc, imi este dor de tine

Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, imi este dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate. Te iubesc!

te iubesc


Cluj Startup Jobs Felicitari personalizate
citatepedia.info - Citate, Maxime, Cugetari


Adauga mesajul tau